Sari´s Herdehundar

 

Ängla hunden NICKIE " Belinda"

 

Djupt saknad livskamrat i

ljust minne i våra hjärtan

431637_10150569602644516_673960096_n

Nickie somnade in den 31/1-06.

Hennes höfter var helt slut & det fanns en spricka i ryggslutet, därmed fanns det inte mycket att göra förutom att låta henne somna in. Så nu leker hon med sina kompissar bortom regnbågsbron.

Nickie var en blandning av Dobermann & Vit schäfer hälften var, så hon hade renrasiga föräldrar far heter Diablo De La Garita som var en ståtlig Dobermann och mor heter White Belinda och var Vit Schäfer.
Nickie blev 11år 10mån. & 14dagar gammal. Hon var min första egna hund som jag har fått lära av mycket och som jag har gjort mycket fel vid inlärning.
Nickie fick 3 kullar totalt 23 st valpar. Jag har både en dotter och en dotterdotter hos mig nu, livet går sakta vidare som sig bör.
Sollentuna mässan den 7 januari 2006

På första bilden så väntar matte och jag på att domaren & sekreteraren ska bli klara med mitt omdömme, alla kan väll se att jag är en lady i sina bästa år. Jag vann veteran klassen ingen annan veteran fanns på plats så jag fick en stor påse med godis och andra nyttigheter, presentkort på 500kr fanns där oxå till Hundsteget + 14kg torrfoder och en fin lila roset inte illa. Andra kortet föresteller mig och lillhusse när vi deltog i Barn med hund. Vi blev 3:a fick en gul roset och en nalle till lillhusse.

 

Nickies utlåtande från hennes första och enda utställning som hon deltog i nästan 12 år gammal.

Nickie deltog i veteran klassen

Nickies kritik lät så här:
Helhetsintryck: God
Detaljbeskrivning:
Fin lady, tillr. vinklar fram & bak, bra överlinje,
bra underlinje, knutna tassar, fina tänder,
lågt ansatta öron, feminint huvud, vackra ögon,
bra kondition för åldern, lugn & harmonisk,
fin färg, Bra visad.
Resultat: HP
Prisplacering: 1
Dommare: Catharina Johansson